Nasa Stjernehimmel
E-post: berit.wiencke@hotmail.com Telefon: 45 60 71 55
Alrune

“…research now has proved that thoughts, beliefs, emotions, and attitudes profoundly influence the functions of our cells, organs, and immune system – processes that are vital to our health and overall sense of wellness.” Fraser & Massey, Decoding the Human Body-Field


“Linkages of a nonlocal kind obtain also in the world of consciousness. Regardless of separation in space and time, the consciousness of one person can be subtly linked with the consciousness of another.” Laszlo, Science and the Akashic Field

Foto: NASA

Reisen/Regresjon

Reisen/regresjon er en terapiform som kan gi tilgang til de bakenforliggende årsaker til ulike plager og problemer man sliter med, årsaker som man ikke alltid er fullt klar over, men som man trenger å rydde opp i for å frigjøre seg. Den starter alltid med en samtale, for å sirkle inn problemene før man starter, og deretter sitter man så avslappet som mulig mens man blir guidet innover i seg selv, lytter og samtaler i sitt indre. Man møter mennesker man har noe uoppgjort med, samtaler med dem og går gjennom en tilgivelsesprosess. På en slik reise innover kommer det opp som kroppen ønsker å fortelle, det som er nødvendig for å få bedre helse, bedre forhold til andre eller rett og slett lettere komme videre i livet. Det kommer aldri opp mer enn man kan greie å ta imot der og da. En prosess med samtale før og etter varer i ca. to og en halv time.

Mange føler at de blir forandret etter å ha gjennomført en eller flere prosesser, og de fleste kjenner seg lettere til sinns etterpå. Man kan bli kvitt gammelt nag, bedre forholdet til andre mennesker, kjenne seg bedre både fysisk og psykisk og dessuten få en bedre selvfølelse.

En utførlig beskrivelse av hvordan det hele foregår, finnes bakerst i boken «Reisen» av Brandon Bays. Det kan være nyttig å ha lest boken på forhånd, men er ikke nødvendig for å gjennomføre en prosess. Det kan derimot være nyttig å trene på å slappe av før behandlingen, for eksempel med en avspennings-CD.

Etter en regresjon er det en fordel å kunne hvile, ta et bad eller en dusj og drikke mye vann, for mange ganger setter prosessen i gang en avgiftning i kroppen.

Inkludert i behandlingen er også en eller flere samtaler noe tid etter selve prosessen.

Det er nå vitenskapelig vist at vår kropp er en del av et energifelt, et ladet nett som vi både blir influert av og som vi igjen påvirker med vår bevissthet, det vil si våre erfaringer, oppfatninger, tanker og følelser. Denne gjensidige påvirkningen er det som styrer kroppens DNA og prosesser. Ved å få kontakt med våre innerste følelser, noen av dem har vært undertrykte i mange år, kan vi løse opp blokkeringer og kjenne oss bedre ved at prosesser i kroppen får flyte naturlig, fordi en slik frigjøring får kroppens celler til å endre seg. Reisen/regresjon er en effektiv metode å bruke, for å komme i kontakt med disse undertrykte følelsene. (Se litteratur.)


Aketur

 

 

 

 

 

 
 

 

Barnereiser


Det finnes Reiser utviklet spesielt for barn. Når barna er små (fem til ti år), tar Reisen form av et eventyr som de selv deltar i, og når de blir større, bruker man en forenklet utgave av Reisen for voksne.

Barn har som regel stort utbytte av Reisen og synes det er både spennende og morsomt å være med på oppdagelsesferd i sitt indre. Det er mange eksempler på at barn har blitt mer fornøyde med seg selv etterpå, og de kan dessuten bli bedre av ulike plager. De kan også finne mer ro, bli mer konsentrerte og ganske enkelt gladere.

Barn har en egen lett måte å gjennomføre en Reise på som gjør denne terapiformen spesielt velegnet for dem.

Fjellvidde
Forsiden Berit Wiencke Aromaterapi Reisen/Regresjon Klienthistorier Litteratur & Lenker Kontakt & Priser