Nasa Stjernehimmel
E-post: berit.wiencke@hotmail.com Telefon: 45 60 71 55
Hvitveis
Gulveis
Alrune

”All honest emotions are positive emotions.” Pert, Molecules of Emotion

 

“I believe that with the right spiritual tools – meditation, understanding, and the daily practice of compassion and proactive responses – we can learn to access different versions of reality as easily as we might enter and leave a movie theatre. And we can choose to enter the movie entitled Perfect Health whenever our bodies require healing.” Kellman, Matrix Healing

Foto: NASA

Klienthistorier


Kjære Berit!

Det var helt fantastisk! Jeg forventet ikke at det som kom opp skulle komme opp, egentlig visste jeg ikke akkurat hva som ville komme opp, men jeg er virkelig glad for at det kom… Jeg har jobbet med alle disse problemene på egen hånd, men jeg innser at jeg var begrenset av at jeg nærmet meg problemene kun fra min side. Det var så helende å kunne gå inn i de andre personene og føle hva som foregikk inni deres hode og hjerte. Jeg har hatt denne mørke, tunge følelsen i magen lenge og har ikke vært i stand til å finne ut hva den kom av. Jeg er virkelig glad for at jeg vet det nå! I dag våknet jeg opp med en fortsatt herlig, tom følelse i magen, vekten hadde forsvunnet… Tusen takk!

Marisa, 43 år - Hong Kong


Kjære Berit!

Takket være den lyttende og omsorgsfulle måten du førte meg gjennom Reisen på, turte jeg å ta tak i de følelsene og de situasjonene som jeg ikke hadde turt å ta opp før min Reise med deg. Jeg er dypt takknemlig for at du hjalp meg med endelig å begynne på helingsprosessen.

Sophie, 37 år - Paris


Før jeg prøvde en Reise hos Berit, var jeg alltid litt ”småredd” for å sove i alt annet enn min egen seng. Dette ble selvfølgelig et stort problem ettersom jeg har reist mye. Vi avtalte at jeg skulle prøve å ta en Reise, for å ordne opp i problemet. Jeg angrer ikke et sekund. Det viste seg at jeg var redd for å sove alene, fordi jeg en gang gikk meg vill på danskebåten i en alder av fem. Utrolig hvordan en så liten ting kunne sette preg så lenge. Etter Reisen har jeg ikke hatt noe problem med å dra bort eller sove hos andre. Jeg ble virkelig positivt overrasket.

Vilde, 14 år - Oslo


Forsiden Berit Wiencke Aromaterapi Reisen/Regresjon Klienthistorier Litteratur & Lenker Kontakt & Priser