Nasa Stjernehimmel
E-post: berit@reisopp.no Telefon: 45 60 71 55
Sørlandet
Alrune
Foto: NASA

Om meg

 

 

 

 

 


 

Jeg har jobbet som lærer i ungdomsskolen i mange år og trives veldig godt med det. Ungdom er en fantastisk hyggelig gruppe å jobbe med. Samtidig har jeg alltid vært søkende og på leting etter nye, spennende utfordringer, så jeg har gjennom årene tatt medisin grunnfag, utdanning i aromaterapi og Reisenutdanning. Det siste har forandret meg mye, og jeg vil gjerne dele disse erfaringene med andre.


Det var ikke helt tilfeldig at jeg begynte med Reisen. Jeg ble alvorlig syk og forsto at om jeg skulle bli frisk, måtte jeg ta ansvaret selv. Det nyttet ikke bare å vente på at legene skulle ordne opp. Jeg har alltid ment at man må ta ansvar for sin egen helse, har levd sunt både i matveien og med trening og friluftsliv, men ikke alltid like sunt når det gjelder stress og hvile. Tempoet har mange ganger vært for høyt, men jeg har likt det jeg har drevet med, så det har vært vanskelig å stoppe opp – inntil jeg måtte. Kroppen er alltid ærlig og sier fra når noe er galt, og nå har jeg lært å lytte.


Å arbeide med Reisen er som en reise i seg selv – en stadig oppdagelse av nye sider hos meg selv og andre, og det aller beste er å oppleve både at det går an å bli friskere og at man får det bedre med seg selv gjennom denne terapien.

”….at very deep levels, the separations that we see between ordinary, isolated objects are, in a sense, illusions created by our limited perceptions. The bottom line is that physical reality is connected in ways we’re just beginning to understand.” Radin, Entangled Minds

 

 

“Embodying transformation is a process of continual exploration. It can be a simple act of compassion, or a moment when you stopped and felt gratitude. By finding ways to remind yourself to be aware, you can begin to live transformation in every thought and deed.” Schlitz, Vieten & Amorok, Living Deeply

 

Tulipan

Forsiden Berit Wiencke Aromaterapi Reisen Klienthistorier Litteratur & Lenker Kontakt & Priser
Berit Wiencke