Nasa Stjernehimmel
E-post: berit.wiencke@hotmail.com Telefon: 45 60 71 55
Sørlandet
Alrune
Foto: NASA

Om meg

 

 

 

 

 


 

Jeg har jobbet som lærer i ungdomsskolen i mange år og samtidig vært interessert i naturterapi. Aromaterapi var noe av det første jeg interesserte meg for, og jeg oppdaget hvor potente oljene er i mange sammenhenger. Da jeg ble syk for flere år siden, forsto jeg at man også må gå innover i seg selv, for der å finne de bakenforliggende årsaker til sykdom, og jeg fant «Reisen-metoden».


I mitt arbeid med denne metoden oppdaget jeg at det var nødvendig med flere redskaper for å avdekke årsaker som ligger lenger tilbake i tid. Derfra var veien kort til regresjonsterapi som har vært forløsende for meg. Dette er noe jeg brenner for og gjerne vil dele med andre som sliter med uløste problemer og gamle traumer.


Å arbeide med regresjoner er som en reise i seg selv - en stadig oppdagelse av nye sider hos meg selv og andre, og det aller beste er å oppdage at man får det bedre med seg selv gjennom denne terapien.

”….at very deep levels, the separations that we see between ordinary, isolated objects are, in a sense, illusions created by our limited perceptions. The bottom line is that physical reality is connected in ways we’re just beginning to understand.” Radin, Entangled Minds

 

 

“Embodying transformation is a process of continual exploration. It can be a simple act of compassion, or a moment when you stopped and felt gratitude. By finding ways to remind yourself to be aware, you can begin to live transformation in every thought and deed.” Schlitz, Vieten & Amorok, Living Deeply

 

Tulipan

Forsiden Berit Wiencke Aromaterapi Reisen/Regresjon Klienthistorier Litteratur & Lenker Kontakt & Priser
Berit Wiencke